2020-12-23

Ikimokyklinio ugdymo grupių šventinės kalėdinės valandėlės

Mūsų ikimokyklinukai linksmai, išradingai ir saugiai pasitiko gražiąsias metų šventes (renginiai vyko be žiūrovų).

„Kiškučių“ grupėje organizuotas nuotaikingas rytmetys „Kiškučių Kalėdos“. Mažieji pasipuošė kiškių kaukėmis, su Kalėdų seneliu ėjo ratelius („Čiūžina lapė“, „Daržovės“), dainavo apie kalėdinę eglutę, grojo su barškučiais, atliko įvairius šokių judesius su žaislais, važiavo su „traukiniu“. Mažyliai džiaugėsi ir Kalėdų senelio dovanomis.

„Boružėlių“ grupės vaikai „pasivertė“ snaigėmis, deklamavo eilėraščius, šoko, dainavo ir labai troško, kad kuo greičiau pasnigtų

,,Nykštukai“ buvo ne nykštukai, o ančiukai. Jie deklamavo auklėtojos Audronės sukurtus eilėraščius, šoko ančiukų šokį. Vaikai smagiai žaidė su balionais ir mėtėsi popierinėmis sniego gniūžtėmis.

      Kalėdų senelis (meninio ugdymo mokytoja D. Norvaišienė) irgi ne pėsčias pasitaikė. Su vaikais trepsėjo, plojo, dainavo, šoko improvizuotą šokį „Traukinukas“, pravedė išradingą „mankštą su indeliais“ (visi sėdėdami ant grindų kilnojo rankytes ir kojytes pagal seno animacinio filmuko „Naujametinė pasaka“ melodiją),  mažųjų klausinėjo apie jų padarytus gerus darbus.

     Visų grupių vaikai, tėveliai ir mokytojos parengė kalėdinių darbelių bei kompozicijų parodėles (eksponuojama koridoriuose): „Nykštukai“ – „Kalėdų stebuklas“, Pu – „Kalėdų belaukiant“, „Kiškučiai“ ir „Boružėlės“ – „Kvepia Kalėdos“.

     Už gražias akimirkas, dovanotą kalėdinį džiaugsmą dėkojame visų grupių auklėtojoms ir jų padėjėjoms, meninio ugdymo mokytojoms, žinoma, vaikams ir patiems kūrybiškiausiems jų tėveliams

   Nuotraukos fotogalerijoje:  ,,Kiškučių"grupė      ,,Boružėlių" grupė        ,,Nykštukų" grupė

 

Atnaujinta 2024-04-09 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner