2020-02-20

„Esi laisvas tiek, kiek gali save laikyti rankose“.
V. Juknaitė

KONCERTAS TĖVYNEI

Vasario 16 d. 13 val. Kartenos kultūros centre vyko tradicinis jungtinis mokinių ir skyriaus saviveiklininkų renginys – šventinis koncertas „Tėvynei Lietuvai“, skirtas Lietuvos valstybės atkūrimo dienai paminėti (salę originaliai papuošė dailės ir technologijų mokytoja I. Paulienė, garso režisierius – G. Mačernis).

Renginį pradėjo jaunieji mokyklos skaitovai, vadovaujami lietuvių kalbos mokytojos V. Brunalienės. Su švente karteniškius pasveikino seniūnė A. Putvinienė.

Iškilmingą koncertą vedė devintokės A. Paulauskaitė ir E. Beržanskytė. Renginio dalyviai klausėsi folklorinio ansamblio, postfolkloro grupės „Vo tep“, kapelos „Minija“ atliekamų dainų (meno vadovas R. Varkojus). Žiūrovams dainavo mažoji solistė G. Stankaitytė bei moterų ansamblis „Rapsodija“ (meno vadovė J. Norkuvienė). Scenoje pasirodė ir jaunučių choras bei moterų ansamblis, vadovaujami D. Norvaišienės.

Renginio metu ne tik dainuota, bet ir šokta. Kultūros skyriaus scenoje trepsėjo skirtingų kartų atstovai – ir vaikai (jaunučių šokių kolektyvas), ir senjorai (meno vadovė J. Vaičekauskienė).

Šventės pabaigoje nuoširdžiai padėkota jos organizatoriams, atlikėjams, visiems dalyviams.

Nuotraukos fotogalerijoje

Atnaujinta 2024-04-09 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner