2016-03-14

Kovo 10 d. Kalniškių pradinio ugdymo skyriuje vyko literatūrinė popietė, skirta Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai – Kovo 11-ajai paminėti.

Šios popietės metu kartu su mokinių tėveliais buvo šventiškai paminėta Kovo 11-oji: sveikinimo žodį tarė skyriaus vedėja A. Gedgaudienė, Kovo 11-osios reikšmę priminė kultūros skyriaus vedėja R. Viskontienė, skambiais eilėraštukais pasveikino patys mažiausieji – Pu grupės vaikučiai.

Jau tradicija tapo šia proga skyriuje surengti ir pradinių klasių mokinių meninio skaitymo konkursą. Padedant mokytojoms A. Venckauskienei ir V. Domarkienei visi 1–4 klasių mokiniai paruošė ir skaitė konkursui po vieną kūrinį. Dauguma mokinių tam atsakingai ruošėsi ir deklamavo eilėraščius raiškiai ir emocingai. Popietėje dalyvavo Monika Mockienė, ilgametė Kalniškių kaimo skaitovė, daugkartinė bendruomenių meninio skaitymo konkursų prizinių vietų laimėtoja, kuri padėjo ne tik išrinkti geriausiai deklamavusius mokinius, bet ir pati pristatė susirinkusiems vieną iš savo skaitomų kūrinių. Padėti išrinkti popietėje geriausiai deklamavusius mokinius taip pat buvo paprašyta bibliotekos vedėjos Z. Metrikienės ir kultūros skyriaus vedėjos R. Viskontienės. Kas iš geriausiai skaičiųsių mokinių dalyvaus rajono 1–4 klasių mokinių meninio skaitymo konkurse galutinai nuspręs jų mokytojos.

Meninio skaitymo nugalėtojais skyriuje šiemet tapo šie mokiniai:
      1 vieta – Orinta Astrauskaitė, 3 kl.
      2 vieta – Matas Gelumbickas, 3 kl.
      3 vieta – Mykolas Daračius, 4 kl.

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

Atnaujinta 2024-04-09 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner