2015-09-30

„JUDĖJIMO SAVAITĖ“

Kalniškių pradinio ugdymo skyriaus bendruomenė dalyvavo Lietuvos tautinio olimpinio komiteto ir Lietuvos olimpinės akademijos organizuotoje akcijoje „Judėjimo savaitė“. Judėjimo savaitės renginys skyriuje įvyko rugsėjo 24 d.

Vaikai ir mokiniai su nekantrumu laukė šio renginio, ypač jiems smagu buvo dalyvauti kartu su tėvais. Skyriaus vedėjos koordinuotą Judėjimo savaitės renginį palaikė ir dalyvavo visi skyriaus mokiniai, mokytojai, bendruomenės pirmininkė, prisijungė ir tėveliai.

Apšilimui dalyviai rinkosi mokyklos aikštelėje. Mankštą vedė ir mokytojai, ir patys mokiniai. Bėgimui buvo pasirinktas kelias aplink gyvenvietę. Pu grupės vaikai bėgo numatytą 250 metrų nuotolį, o 1–4 klasių mokinukai ir suaugusieji – 500 metrų. Visi dalyviai smagiai atliko mankštos pratimus ir įveikė numatytą bėgimo nuotolį. Akcijos tikslai buvo pasiekti su kaupu: dalyviai buvo smagiai nusiteikę, dalyvavo aktyviai visa bendruomenė ir nuspręsta inicijuoti dažniau panašaus pobūdžio renginius. Skyriaus vedėja įteikė LTOK atsiųstus diplomus kiekvienai mokinių klasei ir dalyvavusiems suaugusiems.

Kalniškių pradiniam ugdymo skyriui LTOK atsiuntė Padėką už Judėjimo savaitės renginio organizavimą įstaigoje.

Nuotraukos

Atnaujinta 2024-04-09 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner