2015-09-06

Rugsėjo 1-oji – džiugi Mokslo ir žinių šventė bendruomenės vaikams, mokiniams ir tėveliams, palydintiems vaikus į mokyklą.

Kalniškių skyriaus vedėja Aušra Gedgaudienė su džiaugsmu pasveikino visus darbuotojus, vaikus, mokinius, jų tėvelius ir svečius su mokslo metų pradžia, padėkojo darbuotojams už gražiai ir jaukiai paruoštas mokyklos patalpas, supažindino su pagrindinėmis naujų mokslo metų veiklos kryptimis ir palinkėjo visiems sėkmės.

Šventinį renginį tradiciškai vedė ketvirtos klasės mokiniai ir jų mokytoja Virgina Domarkienė. Šių mokslo metų pirmokė buvo pasveikinta Pirmoko pasu, pieštuku ir sąsiuviniu, prieš tai pasižadėjusi būti gera mokine.

Kartenos mokyklos direktorė L. Mačernienė perdavė sveikinimo žodį ir gėles mokytojams, švenčiantiems jubiliejinius pedagoginio darbo metus: Audronei Venckauskienei – 35 m., Aušrai Gedgaudienei – 30 m., Danutei Dvarijonienei – 25 m.

Su mokslo metų pradžia mokyklos bendruomenę pasveikino Kalniškių bendruomenės pirmininkė Rita Viskontienė ir bibliotekos vedėja Zina Metrikienė.

Apdovanoję mokytojus rudeninėmis puokštėmis, mokiniai rinkosi į klases pirmai pamokai.

Nuotraukos

Atnaujinta 2024-04-09 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner