2015-04-30

 

GRAŽIAUSI ŽIEDAI – MAMYTĖMS

 

Viena svarbiausių kūrybiškumo ugdymo mokykloje sąlygų – mokytojo kūrybiškumas. Tik kūrybiškai dirbantis mokytojas išugdys kūrybišką mokinį. Estetinis grožio pojūtis slypi kiekviename iš mūsų, todėl svarbiausia, kad vaikas pajustų kūrybos džiaugsmą, drąsiai dalyvautų praktinėje veikloje, kurtų, eksperimentuotų.

Smalsūs, aktyvūs kūrėjai yra ir mūsų mokyklos PU grupės vaikučiai, dalyvaujantys technologijų būrelio veikloje (užsiėmimams vadovauja mokytoja metodininkė Kristina Pocevičienė). Mokytoja Kristina kiekvienam vaikui sudaro galimybę kurti, atsižvelgia į kiekvieno mokinuko individualius kūrybinius gebėjimus, vaikai jau yra susipažinę su įvairiomis kūrybos technikomis, medžiagomis, priemonėmis, puošybos elementais.

Gražią staigmeną priešmokyklinukai parengė savo brangiausiam žmogui – Mamytei. Kartu su mokytoja K. Pocevičiene vaikai organizavo projektinę veiklą „Tau, mano Mamyte“. Mažieji kūrėjai ruošėsi mamyčių šventei, piešė savo mylimas mamas, pasakojo apie jų svajones, pomėgius ir pagamino įstabias dovanas – dekoratyvines gėles. Šiomis nuotaikingomis gėlėmis gali pasidžiaugti visa mokyklos bendruomenė (suorganizuota parodėlė), tikimasi, kad kūrybiniais darbeliais džiaugsis ir vaikučių mamytės.

Atnaujinta 2024-04-09 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner