2020-10-06

 

Jei mokytojas ir darbą myli, ir mokinius, jis puikus mokytojas“.

L. Tolstojus

 


PAGERBTI MOKYTOJAI


Spalio 2 d. (per šeštą pamoką) mokykloje vyko šventė – paminėta Tarptautinė mokytojų diena.

Specialusis Kartenos mokyklos medikų būrys – Mokinių tarybos nariai – pakvietė pedagogus į linksmą popietę „Ligoninės priimamasis“.

Jaunieji „medikai“ nusprendė „gydyti“ įvairių ligų ligelių ir ydų kamuojamus mokytojus, esą jiems jau sutrikusi klausa, judesių koordinacija, orientavimasis erdvėje ir laike, „sušlubavusi“ atmintis ir pablogėjęs regėjimas. Mokytojų ligų istoriją „medikai“ apibūdino kaip labai rimtą, tad nedelsiant pradėjo sveikatinimo procedūras☺

Pedagogai įdėmiai klausėsi „gydytojų“ nurodymų, rekomendacijų ir paliepimų: vieni skuto bulves, kitiems teko prisiminti svarbias istorines datas bei patobulinti mintino skaičiavimo gebėjimus, taip pat susikaupus spėlioti, kurių dviejų kolegų/kolegių veido bruožai „sudarė“ naują veidą. Pagal įvairius rodomus daiktus sekta pasaka apie Raudonkepuraitę.  Pasirodo, ši pas senelę keliavo nešina kočėlu, močiutei keitė sauskelnes, pasidariusi manikiūrą konservavo daržoves, vilkui pardavė iš senelės gautą medalį ir nusipirko lūpų dažus. Kūrybiškumo ir fantazijos pedagogams tikrai netrūko!
Fizinio lavinimo mokytojas Marius Meškauskas ir direktorės pavaduotojas ūkio reikalams Andrius Trakis pademonstravo stilistų įgūdžius: „sukurta“ dviejų modelių rudens-žiemos kolekcija. Vienas savo kūrybos šedevrą pavadino „Sniguročka“, kitas – „Žiema, žiema, grįžk į kiemą“. Gerų emocijų ir juoko netrūko, o juokas – geriausias vaistas☺
Pagaliau „gydytojų konsiliumas“ nusprendė, kad pedagogai jau pasveiko ir gebės sėkmingai dirbti toliau. Mokytojai nuoširdžiai padėkojo Mokinių tarybos nariams ir jų vadovei Rūtai Trakienei už linksmą, pokštų kupiną šventę.

Tądien vaikai savo auklėtojas sveikino klasėse, o jaunieji maltiečiai nepamiršo aplankyti ir Mokytojų dienos proga pasveikinti pedagogų, išėjusių į pensiją.

Nuotraukos fotogalerijoje

 

Atnaujinta 2024-03-26 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner