2019-01-02

VYRESNIŲJŲ KALĖDINĖ ŠVENTĖ

Viename rašytojo S. Gedos eilėraštyje teigiama, kad „labai geras daiktas yra televizorius“. Tuo įsitikino ir renginio „Kalėdinis TV laidų kaleidoskopas“ žiūrovai bei dalyviai: „prie televizoriaus“ juos pakvietė 5–10 kl. mokiniai.

Kalėdinį karnavalą, kurį vedė dešimtokės Viktorija ir Alvyda, pradėjo šeštokai. Jų laidoje „Duokim garo“ dalyvavo dainų ir šokių ansamblis „Lietuva“, kaimo kapela „Ratuto“, moterų vokalinis ansamblis (6 kl. mokinių mamos) bei atlikėjas  Prūsaitis.

Penktokai filmavo laidą „Auksiniai šprotai“. Dėl protingiausiųjų titulo varžėsi merginų (Princesė, Gražuolė, Pelenė) bei vaikinų (Supermenas, Žmogus voras, Betmenas) komandos. Laidos eigą vis trikdė melagingi telefoniniai pranešimai, o tvarką užtikrino visuomenės angelai sargai – farai.

8 klasės mokiniai pakvietė į „Ekstrasensų mūšį“. Dėl prizo – rožinės rankos – kovėsi ekstrasensai iš Latvijos, Estijos, Suomijos bei Kalniškių kaimo. „Visa regintiesiems“ teko atspėti, kokioje patalpoje jie yra ir kas ten vyksta. Laimėjo ekstrasensė Merilina – ji nurodė, jog dalyvauja mokykloje vykstančioje šventėje.  

Devintokai kartu su „TV pagalba“ sprendė kaimo močiutės problemą dėl padidėjusių mokesčių. 7 klasės mokiniai vedė aktualijų laidą „KK3 žinios“, kurios metu kalbino premjerą Šnervelį, streikuojančią mokytoją su trimis tuščiomis kišenėmis, sniego karą žaidžiančius kelininkus, pristatė sporto žinias (su vertimu į gestų kalbą) bei orų prognozę, kurią perskaitė imigrantas iš Norvegijos.

Dešimtokai laidoje „Muzikinė kaukė“ įkūnijo atlikėjus Moniką Pundziūtę ir Vaidą Baumilą, Irūną ir Katažiną bei muzikinio projekto „X Faktorius“ atradimą – dainininką Jovitą. Atlikėjų pasirodymus vertino kompetentinga komisija.

„Televizoriaus žiūrėtojai“ patyrė daug teigiamų emocijų, tad laidų kūrėjams ir režisieriams garsiai plojo ir nuoširdžiai padėkojo. Kiekvienai klasei įteiktos saldžios dovanėlės.

Nuotraukos fotogalerijoje

Atnaujinta 2024-03-26 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner