2018-11-19

Ikimokyklinukų renginys „Rudens madų šou“

Lapkričio 6 d. mūsų mokykloje vyko išskirtinis renginys – „Rudens madų šou“ (šventę vedė auklėtojos Agnė Dargienė ir Agnė Pakalniškytė).

Renginio dalyviai – „Boružėlių“ ir „Kiškučių“ grupės vaikučiai, jų auklėtojos (A. Dargienė, A. Pakalniškytė, Laima Narkienė) ir auklėtojų padėjėjos (Vaida Slušnienė, Jadvyga Anužytė)  – atsakingai ruošėsi pasirodymui: mokėsi eilėraštukų, dainelių (meno vadovė – Jūratė Norkuvienė), šokių (vadovė – Janina Vaičekauskienė).

Daugiausiai, ko gero, teko padirbėti ikimokyklinukų tėveliams, kurie turėjo būti ir stilistai, ir dizaineriai, kad sukurtų išskirtinį rūbą savo modeliui,– vaikučiui.

Tėveliai buvo labai išradingi. Ypač iš visų vaikų išsiskyrė „Kiškučių“ grupės auklėtiniai Ugnė Gedrimaitė ir Kajus Kontaras  bei „boružiukai“ Agata Smilingytė, Aistė Narkutė, Augustas Žąsytis, Darius Drakšas, Arnas Dirvanskis, Urtė Retkutė. „Rudens ponia“ nominuota „Boružėlių“ grupės auklėtinė Amelija Paulynaitė. Jos skraistė buvo iš lapų, sijonas dekoruotas šermukšnių kekėmis, skrybėlaitę taip pat puošė šermukšniai ir jaukiai ant jos pūpsanti kelmučių šeimynėlė.

Vaikučių pasirodymus vertino komisija – pavaduotoja ugdymui A. Gedgaudienė ir mokyklos dailės bei technologijų mokytoja Indrė Paulienė.  Kiekvienam šventės dalyviui įteiktas padėkos raštas ir simbolinė dovanėlė.

Nuotraukos fotogalerijoje

Atnaujinta 2024-04-09 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner