2018-10-12

„Žinių pasaulio labirinte mokytojas išlieka niekuo nepakeičiamu vedliu savo mokiniams“.
Prezidentė Dalia Grybauskaitė

PAMINĖTA TARPTAUTINĖ MOKYTOJŲ DIENA

Spalio 5 d. (po 4 pamokų) mūsų mokykloje vyko šventė – paminėta Tarptautinė mokytojų diena (renginį vedė 10 klasės mokinės A. Jedenkutė ir V. Raminaitė).

Profesinės šventės proga pedagogus sveikino mokyklos direktorė L. Mačernienė. Už kruopštų ir atsakingą darbą padėkota pavaduotojai ugdymui A. Gedgaudienei, pasidžiaugta, kad lietuvių kalbos specialistė V. Brunalienė pelnė nominaciją „100-mečio mokytojas“ (už meilę lietuviškam žodžiui, gimtajai tarmei ir knygai).

Sveikinimo žodį mokytojams tarė ir seniūnės pareigas laikinai einanti G. Petrauskienė. Už kūrybiškumą ir pagalbą ruošiantis rajoninei rudens derliaus šventei padėkos raštus valdininkė įteikė pradinio ugdymo pedagogėms R. Bitautienei, M. Kairienei ir V. Domarkienei.

Nuoširdūs padėkos žodžiai, mielos staigmenos, gėlių puokštės, dainos ir šokiai – tai mokinukų dovanos pedagogams. Skambėjo pradinukų atliekamos dainos „Visi šoka“, „Lyja, lyja lietus“, „Rida da“. Jaunučių šokių kolektyvas stebino šokiais „Laikrodukas“, „Jurgeli, meistreli“. Muzikinę dovaną visiems renginio dalyviams skyrė 5 klasės mokinė G. Mataitytė. Šeštokai pravedė įdomią integruotą pamoką, kurios metu bandė išsiaiškinti, ar Ramusis vandenynas visada ramus bei kada numirė Negyvoji jūra. 7 klasės mokiniai savo auklėtoją „padarė žvaigžde“. Aštuntokai pažadėjo: „Pasaulį atgabensim čia“. Tada išsitiesė didelį geografijos žemėlapį ir visus „nukėlė“ į Italiją (stebėtas madų šou) bei Graikiją (klausytasi išminčių Platono ir Aristotelio pokalbio). Dešimtokai užsidėjo kaukes su mokytojų veidais ir šoko, vaidino, šoko, vaidino...

Linksmai į pedagogų kasdienybę pažvelgė jaunieji skaitovai: kūrybiškai pristatyta mokytojų tarybos posėdžio „virtuvė“.

Už gerą nuotaiką ir gražų renginį padėkota jo organizatoriams bei visiems šventinę programą rengusiems mokiniams.

Nuotraukos fotogalerijoje

Atnaujinta 2024-04-09 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner