2018-03-23

Linksmos atviros veiklos Pu grupėje

Skatinant mokinių, mokytojų ir tėvų bendradarbiavimą, š. m. kovo 12–16 dienomis mūsų mokykloje suorganizuota atvirų durų savaitė tėvams. Tėveliai turėjo galimybę lankytis pamokose, neformaliojo ugdymo užsiėmimuose, stebėti ir vesti įvairias veiklas, bendrauti su mokytojais. Dėkojame visiems tėveliams, dalyvavusiems atvirų durų savaitės renginiuose.

Savo įspūdžiais, kaip organizavo bendrą vaikučių ir tėvelių veiklą, pasidalino priešmokyklinio ugdymo grupės „Bitės Ritės mokyklėlė“ auklėtoja Rita Kripienė. Pavyzdžiui, antradienį (kovo 13 d.) vaikai su tėveliais (t. y. su mamytėmis☺) puošė Velykų medelį. Pirmiausia spalvotu popieriumi padabino mažyčius putpelių kiaušinius (darbo užteko ir vaikams, ir mamoms), kuriuos užkabino ant Velykų medelio.

Penktadienį (kovo 16 d.) grupėje veikė tikra meno laboratorija: mažieji mokėsi dekupažo paslapčių ir sukūrė neįtikėtinas grožybes (dekupažo būdu panaudodami margaspalves popierines servetėles dekoravo kiaušinius). Visi – ir vaikai, ir suaugusieji – dirbo kruopščiai ir buvo patenkinti savo triūso vaisiais.

Auklėtoja Rita ir jos padėjėja Daiva dėkoja tėveliams už idėjas, pagalbą, nuoširdų bendravimą ir bendradarbiavimą.

Nuotraukos fotogalerijoje

Atnaujinta 2024-04-09 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner