2017-06-09

„Atsakomybė išvysto gabumus“.
M. O. Swett

MOKSLO METŲ UŽBAIGIMO IR

GABIŲ MOKINIŲ APDOVANOJIMO ŠVENTĖ

 

Birželio 02 d. 11 val. mūsų mokyklos aktų salėje vyko Mokslo metų užbaigimo ir gabių mokinių apdovanojimo šventė.

Renginį vedė gausus būrys šaunių 8 klasės mokinių (Augustė, Justina, Alvyda, Viktorija, Rolandas), taip pat skambėjo šeštokių Arvydės ir Elijos deklamuojamos eilės. Vaikai džiaugėsi, kad „mokslo metai pagaliau susiprato baigtis“, tad pakvietė mokyklos direktorę Laimą Mačernienę pradėti „mokyklos intelektualų paradą“, t.y. paskelbti ir apdovanoti mokslo pirmūnus, gabiausius mokinius.

Visi žinome, kad „mokslo šaknys karčios, bet vaisiai saldūs“. Direktorė pasidžiaugė, kad mokykloje „auga puikus atžalynas“ ir padėkos raštais apdovanojo net 18 mokslo pirmūnų. Pagerbti įvairių rajoninių, apskrities, respublikinių konkursų diplomantai, laureatai, 1–3 vietų laimėtojai. Padėkota už svarius mokinių komandinius ir individualius pasiekimus sporto srityje. Garsiai paplota berniukų komandai, kuri Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių mokyklų vaikinų futbolo (salės) varžybų rajoniniame ir zoniniame etape iškovojo pirmąsias vietas, o respublikiniame etape – 4 vietą. Padėkota ir dviem mergaičių komandoms, kurios Lietuvos mokyklų futsalo žaidynių „Lady golas“ Klaipėdos apskrities finale iškovojo trečiąsias vietas (treneris – Marius Meškauskas). Sportininkams skirtas ir trankus šokis.

Pagerbtos ir 3 geriausios, darbščiausios, talentingiausios šių mokslo metų mokinės. Bronzinis „Metų mokinio“ ženklelis atiteko aštuntokei Justinai Šiaulytei, sidabrinis „Metų mokinio“ ženklelis – 6 klasės mokinei Arvydei Paulauskaitei, auksinis „Metų mokinio“ ženklelis – 8 klasės mokinei Alvydai Jedenkutei. Didžiuojamės, kad šios merginos mūsų mokyklos vardą garsina ne tik rajone, bet ir respublikoje.

Šalia mokinio visada yra mokytojas. Juk pedagogas, kaip juokavo renginio vedėjas Rolandas, „kartu su mokiniu velka 9 mėnesių baudžiavą“ ir tik po to ištrūksta į laisvę. Už įvairius nuopelnus padėkos raštais apdovanoti ir mokytojai.

Už nuoširdų bendravimą, bendradarbiavimą, materialinę paramą padėkos raštai įteikti mokyklos bendruomenės nariams: 2 klasės mokinių tėveliams, L. ir L. Mitkams, 4 klasės mokinių tėveliams, Vaidai Slušnienei, Aldonai Kupšienei. Visiems padėkota „nerealiai“ – skambėjo linksma daina.

Renginio dalyviai susižavėję klausėsi įvairių konkursų diplomančių ir laureačių Vaivos Mitkutės (buvusios mūsų mokyklos mokinės) ir Aistės Slušnytės (mūsų mokyklos penktokės) skambinamų kūrinių.

Nuotraukos fotogalerijoje

Atnaujinta 2024-03-26 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner