2017-04-06

APSILANKYMAS SOCIALINIŲ PASLAUGŲ CENTRE

Kovo 27 d. antros klasės mokiniai su auklėtoja Monika Žeimiene lankėsi Klaipėdos socialinių paslaugų centre „Danė“ (tai savivaldybės biudžetinė įstaiga, kurios paskirtis yra užtikrinti globos (rūpybos), ugdymo ir trumpalaikės (ilgalaikės) socialinės globos paslaugų teikimą likusiems be tėvų globos Klaipėdos miesto vaikams, kuriems nustatyta laikinoji ar nuolatinė globa (rūpyba). Socialinės globos paslaugų teikimas užtikrinamas ir senyvo amžiaus žmonėms bei suaugusiems asmenims su negalia).

Antrokus su auklėtoja maloniai pasitiko socialinių paslaugų centro darbuotoja Odeta Macijauskė. Vedžiodama po vaikų globos namų padalinį, ji aprodė, kokiomis sąlygomis gyvena tėvų globos netekę vaikai. Antros klasės mokiniai nusprendė, kad socialinių paslaugų centre „Danė“ vaikams sudarytos tinkamos integravimosi į visuomenę sąlygos bei galimybė ugdytis savarankiško gyvenimo įgūdžius.

Po šios išvykos antrokai suvokė, kaip gera yra gyventi savo šeimoje, turėti savo mamą, tėtį, brolius ir seseris. Turėti ne svetimą šeimą, o tikrą – savo... Tad svarbu mylėti ir gerbti savo artimuosius, nepamiršti padėkoti, atsiprašyti, atleisti.

 

 

Atnaujinta 2024-04-09 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner