2016-04-29

„Sportuko ir Smalsiuko“ šventė

Balandžio 22 d. Kretingos kultūros centre įvyko respublikinė įvairių gebėjimų ir poreikių mokinių saviraiškos šventė „Sportukas ir Smalsiukas“, kurioje dalyvavo ir mūsų mokyklos mokinių komanda „Būgnų griausmas“ (komandos vadovės – specialioji pedagogė-logopedė Aušra Urbšaitė bei socialinė pedagogė Vida Tamošauskienė).

Iš pradžių komandos turėjo prisistatyti, paskui atliko įdomias „Smalsiuko“ užduotis: klijavo piešinį iš geometrinių figūrų pagal eiliuotą kūrinį, kryžiažodyje turėjo išbraukyti žodžius, skaičiavo skiemenis.

Mokiniams patiko ir „Sportuko“ užduotys: teniso kamuoliukų mėtymas į dėžę, estafetės su kliūtimis. Kiekvienas vaikas stengėsi dėl savo komandos.

Šventėje-varžybose „Sportukas ir Smalsiukas“ mokiniai turėjo galimybę pasirodyti, draugiškai pasivaržyti tarpusavyje, mokytojai pasidalino gerąja darbo patirtimi. Įspūdingiausia, kad visus šventės dalyvius pasveikino ir garbūs svečiai: Kretingos meras Juozas Mažeika, Seimo narė Jolita Vaickienė, švietimo ir mokslo ministrė Audronė Pitrėnienė.

Atnaujinta 2024-03-26 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner