2016-01-14

KALĖDINĖ POPIETĖ „ZUIKIŲ MOKYKLA“

2015 m. gruodžio 21 d. 10 val. mokyklos-daugiafunkcio centro aktų salėje vyko lopšelio grupės „Kiškučiai“ ir darželio grupės „Boružėlės“ kalėdinė popietė „Zuikių mokykla“.

Mažieji ugdytiniai kartu su savo auklėtojomis ir auklytėmis buvo pasipuošę pasakos „Zuikis Puikis“ personažų kaukėmis. Scenoje pasirodė zuikiai ir zuikienės, katinėliai, lapės, meškutės, lakštutės, varnos, ežiai, šuniukai. Pagrindinių veikėjų vaidmenis atliko darželinukės Greta Liaudinskytė ir Mėta Igarytė (zuikiai) bei Emilija Daugintytė ir Aistė Anužytė (zuikienės). Kartu su Kalėdų seneliu vaikučiai šoko ir dainavo, prie jų prisijungė į šventę susirinkę mažųjų ugdytinių tėveliai ir seneliai.

Lopšinę miško žvėreliams dainavo auklėtojos Agnė Dargienė, Laima Narkienė, Jonė Drakšienė, auklytės Vaida Slušnienė ir Aušra Danylienė.

Mažųjų švente džiaugėsi ir direktorė, ir pavaduotoja ugdymui. Darželio ugdytinių Gretos Liaudinskytės, Vasarės Rimkutės, Barboros Geležinytės ir lopšelio ugdytinių Rugilės Kaubrytės, Dominykos Drakšaitės ir Igno Drakšo mamytėms įteikti padėkos raštai.

Nuotraukos fotogalerijoje

Atnaujinta 2024-04-09 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner