2015-09-27

„Jei nebėgioji, kol sveikas, teks pabėgioti, kai susirgsi.“
(Horacijus)

AKCIJA „JUDĖJIMO SAVAITĖ“ MOKYKLOJE

Prie visuotinės akcijos „Judėjimo savaitė“, kurią inicijavo Lietuvos tautinis olimpinis komitetas bei Lietuvos olimpinė akademija, prisijungė ir mūsų mokykla-daugiafunkcis centras.
„Judėjimo savaitės“ renginys mokykloje suorganizuotas rugsėjo 25 dieną. Akcijos dalyvius pasveikino kūno kultūros mokytojas M. Meškauskas. Šokio mokytoja J. Vaičekauskienė mokyklos kieme pravedė ritminių pratimų mankštą. Net sukaitę mankštinosi ir mokiniai, ir pedagogai.

Po smagaus apšilimo laukė rimtesnis ištvermės išbandymas – bėgimas mokyklos stadione. Akcijos „Judėjimo savaitė“ dalyviai buvo suskirstyti į atskiras kategorijas: 1–4 klasių mokiniai bėgo 500 metrų, 5–8 klasių mokiniams teko įveikti 1000 metrų, o 9–10 klasių moksleiviai bėgo 1988 metrus (lietuvišką olimpinę mylią). Kartu su mokiniais krosą bėgo ir auklėtojai, dalykų mokytojai. Visiems svarbu buvo ir pabėgioti, ir gerai praleisti laiką.

Po renginio kiekvienai akcijoje „Judėjimo savaitė“ dalyvavusiai klasei buvo įteikti Lietuvos tautinio olimpinio komiteto bei Lietuvos olimpinės akademijos padėkos raštai.

Nuotraukos fotogalerijoje

Atnaujinta 2024-04-09 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner