2014-11-13

„Pyragų diena“ mokykloje

Prasidėjo jau dvyliktoji TV3 ir SEB banko organizuojama „Išsipildymo akcija“, kuri gyvuoja nuo 2003-ųjų. Prisidėti prie prasmingų darbų nusprendė ir mūsų mokyklos mokiniai, jų tėveliai, mokytojai.

Lapkričio 6 dieną mokykloje vyko visuotinė akcija „Pyragų diena“, kurią suorganizavo pradinių klasių mokytoja Sandra Bajorūnienė ir anglų kalbos mokytoja Indrė Smilingienė (renginio tikslai: skatinti bendradarbiavimą tarp vaikų, tėvų ir mokyklos, mokyti vaikus atsakingai elgtis su pinigais, supažindinti su euro verte, smagiai praleisti laiką).

Priešmokyklinės grupės vaikai ir pradinių klasių mokiniai kartu su tėveliais noriai prisidėjo prie akcijos „Pyragų diena“: kepė savo šeimos mėgstamiausią pyragą ir jį atsinešė į mokyklą. Viso renginio metu akcijos dalyviai ir svečiai ragavo pyragų, aukojo pinigėlius „Išsipildymo akcijai“, rinko skaniausią, didžiausią, gražiausią, įdomiausią pyragą ir daugiausiai pyragų iškepusią klasę. Gražiausio pyrago nominaciją laimėjo priešmokyklinukas Tajus Smilingis. Įdomiausio pyrago laimėtoja – Kamilė Samulionytė, skaniausio pyrago titulas atiteko Nojui Gelumbickui, didžiausiu pyragu džiaugėsi Kotryna Mikutaitė, o daugiausiai pyragų iškepė priešmokyklinukai ir pirmokėliai (po 8 pyragus). Pyragų kepėjai buvo apdovanoti padėkos raštais bei saldžiomis dovanėlėmis.

Renginio metu „Išsipildymo akcijai“ buvo paaukoti net 305 litai.

Nuotraukos fotogalerijoje

Atnaujinta 2024-04-09 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner