2013-11-19

2013 m. spalio mėn. 21–25 d. Kartenos vidurinės mokyklos ikimokyklinio ugdymo „Papūgėlių“ grupėje buvo organizuota

rudens gėrybių paroda „Daržovių ir vaisių karalystėje“

štai kaip buvo pavadinta ikimokyklinio ugdymo „Papūgėlių“ grupės vaikučių – tėvelių – pedagogų rudens gėrybių paroda, kurią Kartenos vidurinėje mokykloje organizavo vyr. auklėtoja Ingrida Zajančauskaitė ir jos padėjėja Vaida Slušnienė.

Ikimokyklinukai, jų rūpestingi tėveliai ir pedagogai trumpam pasinėrę į kūrybines kančias iš įvairiausių daržovių, vaisių, rudeninių gėlių ir lapų bei netikėčiausių aksesuarų, sukūrė tikrus šedevrus.

Gražiai eksponuoti darbai mokyklos koridoriuje sukūrė tikrai šventinę nuotaiką ir privertė stabtelėti, pasigrožėti, nusišypsoti ne vieną mokinį, pedagogą ar svečią. Paroda suteikė puikią progą visiems norintiems pristatyti savo užaugintus “stebuklus“, sukurtus eksponatus, puokštes, skulptūras, išreikšti kūrybines idėjas, patirtį, krašto etnines tradicijas, tuo pačiu tai ir galimybė pabendrauti.

Gaila, kad rudens gėrybių paroda, atsižvelgiant į medžiagų „nepatvarumą“, buvo eksponuojama taip trumpai, tik savaitę, bet improvizuotos foto sesijos nuotraukos su įspūdingiausiais kūriniais papuoš ne tik mokyklos internetinę svetainę, bet ir asmeninius albumus.

 

Atnaujinta 2024-04-09 © Kartenos vidurinė mokykla. Visos teisės saugomos. Sprendimas:Creative partner